Studiebureau technieken Antwerpen

Bent u op zoek naar een studiebureau technieken in Antwerpen? Vinco Engineering is een gespecialiseerd team van ingenieurs met ervaring in de bouwsector. Onze ingenieurs en adviseurs zijn thuis in de bouwtechnische wereld. Daarnaast zorgen ze voor een gedetailleerde studie en planning van de technische installaties in woningen en gebouwen.

Studiebureau voor technieken in Antwerpen

Vinco is gespecialiseerd in alle studies voor de bouwsector. Onze experts hebben een ruime ervaring met diverse types gebouwen. Dit gaat van particuliere woningen tot scholen, overheidsgebouwen, ziekenhuizen en andere complexe bouwstructuren.

U kunt voorafgaand aan de bouwwerkzaamheden rekenen op een gespecialiseerd team voor het uitvoeren van de technische studies. Zo verloopt het bouwproces vlotter en kunt u een perfect resultaat verwachten.

Onze ingenieurs werken bij iedere studie naar een duurzaam resultaat toe. De gebruiker bespaart zo meteen op water en energiekosten.

-> Vraag nu uw offerte

Studie voor sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen zijn een belangrijk onderdeel van ieder gebouw, zowel particulier als zakelijk.

De aanvoer van het leidingwater en het gebruik van regenwater wordt tot in de kleinste details uitgetekend voor een efficiënt en optimaal gebruik.

Vinco Engineering studiebureau voor sanitaire voorzieningen in Antwerpen tekent een compleet plan uit om slim met water om te gaan in ieder gebouw.

-> Vraag nu uw offerte

Planning en studie van de waterafvoer en riolering

Sinds juli 2011 moet ieder gebouw voldoen aan een strenge wetgeving en normen voor de afvoer van water. Dit voor zowel residentiële als niet residentiële gebouwen. De riolering is dan ook een belangrijk aspect dat best goed gepland en uitgevoerd wordt.

Regenwater en afvalwater moet gescheiden blijven. Voor ingebruikname keuren wij de installatie voor waterafvoer.

-> Vraag nu uw offerte

Elektriciteit en datavoorziening

Elektriciteit blijft een complex gegeven. Het elektriciteitsplan moet in particuliere woningen en niet-residentiële gebouwen nauwkeurig uitgetekend worden. Dit met oog op een slim verbruik in de toekomst. Ook de datavoorziening en uitwerking van alle ITC toepassingen worden apart bestudeerd en gepland.

We voorzien alle toegangspunten en verbruiksposten van elektriciteit op voorhand in onze planning en studies. Zo kunt u later altijd uw elektriciteitsnet upgraden of uitbreiden, zonder dat u in de problemen komt.

Vinco Engineering heeft een duurzame en toekomstgerichte aanpak waarbij de woning of het gebouw klaar is voor een volgende stap.

-> Vraag nu uw offerte

HVAC technieken in Antwerpen

Een goede verwarming, ventilatie en koeling zijn toepassingen die we niet meer kunnen missen in huis. Door deze aspecten slim te plannen, werkt u samen met ons toe naar een energiezuinig of bijna energieneutraal gebouw.

Slimme HVAC technieken houden de energierekening laag en zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. U geniet nog jaren van de winst op uw verbruiksfacturen door te investeren in een slimme planning en uitwerking.

-> Vraag nu uw offerte

Studiebureau technieken voor brandveiligheid

Brandveiligheid is een essentieel aspect in ieder gebouw. Bij Vinco Engineering houden wij rekening met branddetectie en brandveiligheid bij ieder aspect van het bouwplan. Wij werken al onze studies en plannen uit met oog op een veilig resultaat.

Natuurlijk gaan we veel verder dan dat. Brandbeveiliging is een belangrijk aspect tijdens de voorbereiding van het bouwproject en kan veel leed besparen op langere termijn. Wij zorgen voor een goede branddetectie en beveiliging in ieder bouwplan.

-> Vraag nu uw offerte

Op zoek naar een professioneel studiebureau technieken in Antwerpen?

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd team voor de planning van bouwtechnieken in een bouwproject? Vinco Engineering is een ervaren studiebureau voor technieken in Antwerpen en omstreken. Onze ingenieurs hebben een brede ervaring met diverse types gebouwen. Geen project is te groot of te klein.

Wij helpen u graag met professioneel advies en een gedetailleerde studie en planning van ieder onderdeel van uw bouwproject.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

ANTWERPEN

Regio AntwerpenHeist-op-den-BergMechelenLierTurnhoutGeelMolTurnhoutBrasschaat

BRUSSEL

Regio BrusselAnderlecht

OOST-VLAANDEREN

Regio Oost-VlaanderenAalstGentSint-Niklaas

WEST-VLAANDEREN

Regio West-VlaanderenBruggeKnokkeKnokke HeistKortrijkMiddelkerkeNieuwpoortRoeselareOostendeWaregemTielt

VLAAMS-BRABANT

Regio Vlaams-BrabantLeuven

LIMBURG

Regio LimburgHasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte