Studiebureau Gent: Vinco Engineering

Vinco Engineering is een gespecialiseerd studiebureau voor studies die vooraf gaan aan bouwprojecten. Zo kunt u bij ons terecht voor de studies van de verschillende gebruikte technieken, maar ook voor studies van de stabiliteit en constructie kunt u bij ons terecht. Ga voorbereid van start met een uitgebreid dossier over het bouwproject.

Ervaren studiebureau bouw

Ieder bouwproject moet vooraf helemaal gepland en uitgewerkt worden. Daar komen enkele studies aan te pas. Voordat de plannen afgewerkt kunnen worden, moet de stabiliteit van de bodem en de structuur gecontroleerd worden. Ook de toegepaste technieken die u wenst te implementeren in het gebouw, moeten op voorhand gepland worden.

Met een uitgebreide en diepgaande studie kunt u een heleboel problemen en kopzorgen vermijden. Struikelblokken die vroeger onverwacht opdoken, worden met een degelijke studie voorspelbaar en berekenbaar.

-> Vraag nu uw offerte

Studiebureau technieken in Gent

Verschillende faciliteiten en technieken moeten voor ieder gebouw opnieuw geïmplementeerd worden. Toch zijn deze technieken voor ieder bouwproject weer anders. Bekijk alle faciliteiten van de juiste kant met een goed uitgevoerde studie.

Bij Vinco Engineering studiebureau Gent kunt u terecht voor studies gebruikte technieken, zoals brandveiligheid, sanitair, riolering en elektriciteit. Verlies ook zeker de HVAC technieken en de systemen voor datavoorziening niet uit het oog.

-> Vraag nu uw offerte

Studiebureau stabiliteit Gent

Stabiliteit ligt aan de basis van iedere bouwstructuur. De stabiliteit van de bodem en een compleet funderingsadvies is de eerste stap van het stabiliteitsonderzoek. Daarna worden er ook studies uitgevoerd betreffende de bouwstructuur zelf. We hebben ervaring met betonbouw, staalbouw en houtskeletbouw.

-> Vraag nu uw offerte

Ga goed geïnformeerd van start

Vinco Engineering studiebureau Gent is de perfecte partner voor al uw bouwprojecten. We verzorgen het totaalpakket op gebouw van studies, zowel voor de gebruikte technieken als voor de stabiliteit van het gebouw. We zijn ook beschikbaar voor de veiligheidscoördinatie, EPB verslaggeving, EPC verslaggeving en blowerdoor tests.

Bekijk de projecten die we al verwezenlijkt hebben. Interesse in een bloeiende samenwerking? Neem dan zeker contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

ANTWERPEN

Regio AntwerpenHeist-op-den-BergMechelenLierTurnhoutGeelMolTurnhoutBrasschaat

BRUSSEL

Regio BrusselAnderlecht

OOST-VLAANDEREN

Regio Oost-VlaanderenAalstGentSint-Niklaas

WEST-VLAANDEREN

Regio West-VlaanderenBruggeKnokkeKnokke HeistKortrijkMiddelkerkeNieuwpoortRoeselareOostendeWaregemTielt

VLAAMS-BRABANT

Regio Vlaams-BrabantLeuven

LIMBURG

Regio LimburgHasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte