Studiebureau Mechelen: Vinco Engineering

Vinco Engineering is een professioneel studiebureau in Mechelen, gespecialiseerd in de bouwsector. U kunt bij ons terecht voor alle studies die nodig zijn om een succesvol bouwproject af te ronden. Zo zorgen wij voor stabiliteitsstudies en studies van gebruikte bouwtechnieken. Maar wij houden ons ook bezig met de veiligheidscoördinatie en de EPB verslaggeving die vereist is om een project op te leveren. Zorg ervoor dat u goed voorbereid bent bij de aanvang van uw bouwproject en ga in zee met een ervaren studiebureau!

Studiebureau bouw Mechelen

Ieder bouwproject, of het nu een nieuwbouw of renovatieproject is, moet vooral gepland en berekend worden. Door de juiste studies uit te voeren voor de start van de werkzaamheden voorkomt u een heleboel voorzienbare problemen.

Er wordt gestart met een stabiliteitsstudie van bodem en constructie. Daarna worden de te gebruiken bouwtechnieken onder de loep genomen. Vinco Engineering heeft een ruime ervaring met verschillende bouwprojecten en we kunnen u bijstaan met professioneel advies.

->Vraag nu uw offerte

Studiebureau voor stabiliteit

Stabiliteit is een essentieel begrip in de bouwsector. Een complete stabiliteitsstudie zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens en na de bouwprocedure. Vinco Engineering voorziet u van een compleet funderingsadvies bij de start van uw project. Ook de bouwplannen worden onder de loep genomen. We zijn gespecialiseerd in stabiliteitsstudies voor betonbouw, staalbouw en houtskeletbouw.

-> Vraag nu uw offerte

Studiebureau bouwtechnieken Mechelen

Ieder bouwproject maakt gebruik van gespecialiseerde bouwtechnieken. De implementatie van deze technieken verschilt, afhankelijk van het project. Daarom is het altijd een goed idee om voor de aanvang van de werkzaamheden een uitgebreide studie van de benodigde technieken uit te voeren. Vinco Engineering heeft een ruime ervaring met studies van de sanitaire installaties, riolering, elektriciteit en brandveiligheid. Ook op gebied van verwarming, ventilatie en koeling zorgt u best voor een goed uitgewerkt plan. Voor grotere projecten voorzien we ook een gestructureerde planning voor de implementatie van de datavoorzieningen.

-> Vraag nu uw offerte

Zorg voor een vliegende start met de juiste studies!

Door uzelf goed te informeren voor de aanvang van het bouwproject voorkomt u een heleboel voorzienbare problemen. Een uitgebreide studie van de verschillende aspecten binnen de procedure zorgt ervoor dat uw werknemers veilig aan de slag kunnen met een duidelijke planning. Alle te gebruiken technieken zijn uitgewerkt op papier en de risicovolle activiteiten zijn gemarkeerd.

Vinco Engineering studiebureau Mechelen staat ook als veiligheidscoördinator aan uw zijde tijdens de werkzaamheden. Nadat het project is afgewerkt voorzien we ook de nodige verslagen die essentieel zijn bij de oplevering van het project, zoals bijvoorbeeld de EPC verslaggeving.

Bekijk zeker even onze projecten die we in het verleden reeds afgerond hebben om een idee te krijgen van onze expertise. Staat u aan de start van een bouwproject? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

ANTWERPEN

Regio AntwerpenHeist-op-den-BergMechelenLierTurnhoutGeelMolTurnhoutBrasschaat

BRUSSEL

Regio BrusselAnderlecht

OOST-VLAANDEREN

Regio Oost-VlaanderenAalstGentSint-Niklaas

WEST-VLAANDEREN

Regio West-VlaanderenBruggeKnokkeKnokke HeistKortrijkMiddelkerkeNieuwpoortRoeselareOostendeWaregemTielt

VLAAMS-BRABANT

Regio Vlaams-BrabantLeuven

LIMBURG

Regio LimburgHasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte