Vinco Engineering – Studiebureau Anderlecht

Bent u bezig met de planning van een bouwproject in Anderlecht of omgeving? Ieder bouwproject vereist, voorafgaand aan de werkzaamheden, heel wat informatie en documentatie. Zo wil u graag zeker weten dat het gebouw een goede stabiliteit heeft, maar u wil ook bouwtechnieken toepassen die perfect passen bij uw specifieke project.

Laat voor de aanvang van de werkzaamheden de juiste studies uitvoeren om zeker te zijn van uw werkwijze. Met een goed onderlegd plan zorgt u voor een veilige werf waar alles op rolletjes loopt. Bovendien zorgt een gedetailleerde planning ervoor dat u goed voorbereid van start gaat en het gebouw tijdig kunt opleveren, zonder vertragingen.

All in studiebureau voor de bouwsector

Ingenieursbureau Vinco Engineering is een studiebureau, gespecialiseerd in de bouwsector. U kunt bij ons terecht voor alle aspecten van de bouwprocedure, van tijdens de planning tot bij de oplevering. Onze ingenieurs hebben een ruime ervaring met stabiliteitsstudies, studies van de te gebruiken bouwtechnieken en verslaggeving die nodig is bij de oplevering van het project.

Stabiliteitsstudies

Voor de aanvang van de werkzaamheden gaat u best van start met een grondige stabiliteitsstudie. Stabiliteit is bijzonder belangrijk en het is van belang dat zowel de fundering als de constructie een goede stabiliteit heeft.

Vinco Engineering is gespecialiseerd in stabiliteitsstudies voor houtskeletbouw, betonbouw en  staalconstructies.

Studiebureau voor bouwtechnieken

Tijdens de planning van het project zorgt u best ook voor een gedetailleerde studie van de te gebruiken bouwtechnieken. Op die manier garandeert u dat de uitvoering van de werkzaamheden vlekkeloos verloopt. Een goede voorbereiding zorgt voor een goede workflow waarin iedereen perfect weet wat er moet gebeuren en wanneer dat moet gebeuren.

U kunt bij Vinco Engineering terecht voor verschillende studies voor bouwtechnieken:

Ga goed voorbereid van start

Een goede voorbereiding is het halve werk, zegt men wel eens. Bij Vinco Engineering kunnen we dat beamen. Door goed voorbereid aan de slag te gaan, bent u al bij de aanvang van de werken op de hoogte van eventuele hindernissen en moeilijkheden. Die voorbereidende studies helpen u dan weer om sneller komaf te maken met die hindernissen.

De ingenieurs van Vinco Engineering studiebureau Anderlecht zijn gespecialiseerd in de bouwsector. We staan dan ook klaar om u bij te staan met de verschillende studies, onderzoeken en verslaggeving. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

Wij zijn actief in deze regio’s

ANTWERPEN

Regio AntwerpenHeist-op-den-BergMechelenLierTurnhoutGeelMolTurnhoutBrasschaat

BRUSSEL

Regio BrusselAnderlecht

OOST-VLAANDEREN

Regio Oost-VlaanderenAalstGentSint-Niklaas

WEST-VLAANDEREN

Regio West-VlaanderenBruggeKnokkeKnokke HeistKortrijkMiddelkerkeNieuwpoortRoeselareOostendeWaregemTielt

VLAAMS-BRABANT

Regio Vlaams-BrabantLeuven

LIMBURG

Regio LimburgHasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte