Studiebureau Hasselt: Vinco Engineering

Vinco Engineering is een ervaren studiebureau voor de bouwsector. Staat u aan de start van een bouwproject in Hasselt of de omliggende regio? Neem dan contact op met Vinco Engineering studiebureau Hasselt. Wij hebben ervaring met de uitvoering van de verschillende studies en verslagen voor een verscheidenheid aan bouwprojecten.

Studiebureau Limburg

Bent u op zoek naar een studiebureau in de bouwsector om u te voorzien van de nodige verslagen en studies? Vinco Engineering studiebureau Hasselt is een ervaren partner voor alle studies en verslaggeving in de bouwsector. We helpen u met de uitvoering van alle verschillende studies, zoals de gebruikte technieken en de stabiliteit van het bouwproject. Maar u kunt ook bij ons terecht voor de EPB verslaggeving of veiligheidscoördinatie van de werkzaamheden.

-> Vraag nu uw offerte

Stabiliteitsingenieur Hasselt

Voor de start van de bouwprocedure, worden er een aantal stabiliteitsstudies uitgevoerd om de stabiliteit van het gebouw en de ondergrond te garanderen. Zorg ervoor dat u goed op de hoogte bent van de te gebruiken funderingstechnieken voor de aanvang van de werken. U ontvangt van ons ook een duidelijk funderingsadvies. Daarnaast voeren wij ook een studie uit van de stabiliteit van de structuur, zowel voor betonbouw, staalbouw en houtskeletbouw.

-> Vraag nu uw offerte

Studies van toegepaste technieken

Ook de toegepaste technieken en implementaties vereisen een uitgebreide voorafgaande studie. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de beste technieken en implementatiemethodes voor riolering, sanitair, elektriciteit, brandveiligheid, verwarming, koeling en ventilatie. Ook het gebruik van data en de beveiliging daarvan is een techniek die vooraf vastgelegd en bestudeerd moet worden.

Door alle studies vooraf uit te laten voeren door een ervaren studiebureau in Hasselt, bent u meteen op de hoogte van de eventuele struikelblokken die er op uw route liggen. Zo kunt u, voor de aanvang van de werken, alvast maatregelen nemen om problemen te voorkomen.

-> Vraag nu uw offerte

Studie- en stabiliteitsbureau in Hasselt

Vinco Engineering studiebureau Hasselt is een ervaren partner met een ruime expertise. Bekijk zeker even onze referenties. Tussen onze referenties vindt u een uiteenlopend aanbod aan verschillende bouwprojecten en verschillende specifieke implementaties van gebruikte technieken. We zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en zorgen ervoor dat uw bouwproject voldoet aan de normen van vandaag.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw bouwproject met ons te bespreken!

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

ANTWERPEN

Regio AntwerpenHeist-op-den-BergMechelenLierTurnhoutGeelMolTurnhoutBrasschaat

BRUSSEL

Regio BrusselAnderlecht

OOST-VLAANDEREN

Regio Oost-VlaanderenAalstGentSint-Niklaas

WEST-VLAANDEREN

Regio West-VlaanderenBruggeKnokkeKnokke HeistKortrijkMiddelkerkeNieuwpoortRoeselareOostendeWaregemTielt

VLAAMS-BRABANT

Regio Vlaams-BrabantLeuven

LIMBURG

Regio LimburgHasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte