Studiebureau Lier: Vinco Engineering

Vinco Engineering is een studiebureau Lier en omliggende regio’s. Onze ervaren ingenieurs zijn gespecialiseerd in alle studies die nodig zijn om van een bouwproject een succes te maken. Denk aan onder andere bouwtechnieken, stabiliteit berekenen, elektriciteit en ventilatie.

Heeft u grote of kleine bouwplannen in de omgeving van Lier? Doe dan een beroep op een ervaren, professioneel studiebureau Lier zoals Vinco Engineering. Wij zetten de puntjes op de i. Dat betekent dat uw bouwproject meteen zorgeloos van start gaat.

 

 

Gespecialiseerd studiebureau stabiliteit in Lier

De stabiliteitsstudie is een essentieel onderdeel van elk bouwproject. Een studiebureau stabiliteit met kennis van zaken is dus een must. Vinco Engineering is een betrouwbare partner voor elk project in betonbouw, houtskeletbouw en staalbouw.

Bij ons kunt u terecht voor een professionele, gedetailleerde stabiliteitsstudie voor nieuwbouwprojecten en renovaties. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring in stabiliteit berekenen, oog voor detail en transparante communicatie, zodat uw bouwproject een vliegende start heeft.

-> Vraag nu uw offerte

Studiebureau technieken Lier

De technieken in woningen, kantoren, appartementen en bedrijfsgebouwen evolueren voortdurend. Onze ingenieurs zijn op de hoogte van de laatste technologische innovaties. Daarom kunt u bij Vinco Engineering terecht voor praktisch advies en gedetailleerde studies.

Hoe je technieken zoals onder andere elektriciteit, HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …) en datavoorziening moet aanpakken, moet goed bestudeerd worden. Laat de studies voor je bouwproject dus tijdig uitvoeren door een ervaren studiebureau Lier. Want zo begint u goed geïnformeerd aan uw project.

-> Vraag nu uw offerte

Vinco Engineering, voor een succesvol bouwproject!

Omdat uw bouwproject net zo belangrijk is voor ons als voor u, zet Vinco Engineering zich 100% in. Net als u, willen we dat uw bouwproject vlot en zorgeloos verloopt. Om dat doel te bereiken, zijn correcte, gedetailleerde studies, waaronder stabiliteit berekenen, essentieel.

Daarom verzamelen onze ervaren ingenieurs alle nodige informatie. Dat doen ze met oog voor detail, duurzaamheid en transparantie, maar ook met respect voor elk project, groot of klein.

Geïnteresseerd in een samenwerking? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag met advies, planning, ontwerp en opvolging. Tot binnenkort!

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

ANTWERPEN

Regio AntwerpenHeist-op-den-BergMechelenLierTurnhoutGeelMolTurnhoutBrasschaat

BRUSSEL

Regio BrusselAnderlecht

OOST-VLAANDEREN

Regio Oost-VlaanderenAalstGentSint-Niklaas

WEST-VLAANDEREN

Regio West-VlaanderenBruggeKnokkeKnokke HeistKortrijkMiddelkerkeNieuwpoortRoeselareOostendeWaregemTielt

VLAAMS-BRABANT

Regio Vlaams-BrabantLeuven

LIMBURG

Regio LimburgHasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte