Studiebureau Leuven: Vinco Engineering

Vinco Engineering is een studiebureau in Leuven met een ruime ervaring en uitgebreide know-how voor ieder bouwproject. Wij hebben een professionele kennis over alle studies die vooraf gaan aan een bouwproject. Zowel voor funderingsadvies, stabiliteitsstudies en studies van gebruikte technieken binnen de bouwsector kunt u bij ons terecht. Bent u op zoek naar vakmanschap volgens de huidige normen en met betrekking tot alle moderne bouwtechnieken? Dan is Vinco Engineering studiebureau Leuven de perfecte partner voor uw project.

Bedreven ingenieursbureau stabiliteit

Bij de aanvang van de planning en uitvoering van een bouwproject, neemt u best de stabiliteit van de bodem en van de geplande bouwconstructie onder de loep. Wij zorgen voor een uitgebreide studie van de stabiliteit van de bouwlocatie en voorzien u van een uitgebreid funderingsadvies voor uw gepland project. Ook de exacte specificaties van de geplande structuur worden volledig uitgewerkt, ongeacht of het om een betonbouw, houtskeletbouw of staalbouw constructie gaat.

-> Vraag nu uw offerte

Uitgebreide studie van de gebruikte technieken

Ieder bouwproject vereist een studie van technieken om alle voorzieningen tot in de puntjes af te werken en te implementeren. Zo verzorgen wij voor u een studie van de sanitaire voorzieningen, HVAC en ventilatie, riolering, brandveiligheid en elektriciteit. Ook eventuele datavoorzieningen en beveiliging van data valt onder onze expertise. Zorg dat u goed voorbereid en geïnformeerd bent voordat de eigenlijke bouwwerkzaamheden van start gaan!

-> Vraag nu uw offerte

Een ervaren studiebureau in Leuven als partner

Vinco Engineering studiebureau Leuven is een ervaren ingenieursbureau voor al uw bouwprojecten. Wij leveren alle verplichte en bijkomende studies af voor ieder type bouwproject. Naast de studies in verband met stabiliteit en gebruikte technieken kunt u bij ons ook terecht voor de EPB verslaggeving en veiligheidscoördinatie van uw bouwproject. Zorg dat u goed voorbereid begint aan de werkzaamheden en sluit alle onverwachte problemen uit vanaf de aanvang van het bouwproject. Met een uitgebreide set studies voor de bouwsector bent u zeker dat alle voorzienbare struikelblokken reeds ontdekt zijn voordat uw aannemers van start gaan met de werken. Bekijk ook zeker onze referenties om de diversiteit van onze expertise te ontdekken.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

ANTWERPEN

Regio AntwerpenHeist-op-den-BergMechelenLierTurnhoutGeelMolTurnhoutBrasschaat

BRUSSEL

Regio BrusselAnderlecht

OOST-VLAANDEREN

Regio Oost-VlaanderenAalstGentSint-Niklaas

WEST-VLAANDEREN

Regio West-VlaanderenBruggeKnokkeKnokke HeistKortrijkMiddelkerkeNieuwpoortRoeselareOostendeWaregemTielt

VLAAMS-BRABANT

Regio Vlaams-BrabantLeuven

LIMBURG

Regio LimburgHasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte