Studiebureau Kortrijk: Vinco Engineering

Aan ieder bouwproject gaat behoorlijk wat planning vooraf. Ook de uitgevoerde studies dragen bij aan een goede planning. Voorkom problemen die te vermijden zijn door een complete studie uit te voeren van de stabiliteit en van de gebruikte technieken. Doe beroep op de ingenieurs van Vinco Engineering studiebureau Kortrijk om een totaalpakket van studies, expertise en coördinatie te bekomen.

Studiebureau technieken Kortrijk

Voorzie een goed uitgedachte methode om bouwtechnieken aan te wenden op uw werf. Een uitgebreide en diepgaande studie van verschillende technieken versnelt het bouwproces en vergemakkelijkt de samenwerking met verschillende partijen.

Vinco Engineering is een gespecialiseerd studiebureau voor bouwprojecten en biedt een totaalpakket voor alle uit te voeren studies. We hebben bovendien ervaring met grote en kleine projecten. We zetten ook graag onze tanden in meer ingewikkelde setups met aangepaste technieken. Bekijk zeker onze referenties.

Alle technieken die aangewend moeten worden, zijn beschreven en uitgetekend. Zo worden er studies uitgevoerd betreffende riolering, sanitaire voorzieningen en elektriciteit. Ook de brandveiligheid, koeling, ventilatie en verwarming worden volledig uitgedokterd en op papier gezet. De meeste gebouwen vereisen ook een ITC implementatie voor datavoorziening.

-> Vraag nu uw offerte

Studiebureau voor stabiliteitsstudies

Aan de start van de planning moet als eerste de stabiliteit van de bodem en bouwconstructie bepaald worden. Niemand wil betalen voor een gebouw dat stilletjes wegzakt. Zorg er voor dat u over een duidelijke en complete stabiliteitsstudie beschikt voordat de bouwplannen gefinaliseerd worden.

Onze ingenieurs hebben een ruime ervaring met stabiliteitsstudies voor staalconstructies, betonbouw en houtskeletbouw.

-> Vraag nu uw offerte

Ga gedocumenteerd van start

Goed gedocumenteerd van start gaan geeft u een stapje voor. Voorzienbare problemen zijn van de baan en alle gebruikte technieken zijn aangepast aan de specifieke omstandigheden. Een goed uitgevoerde voorstudie van alle aspecten van het bouwproces zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over grote of kleine problemen. Alle stappen, onderdelen en aspecten staan vast en er moeten geen knopen meer doorgehakt worden.

Vinco Engineering studiebureau Kortrijk is gespecialiseerd in alle studies die vooraf gaan aan het bouwproject, alsook andere verslagen, zoals EPC verslaggeving, ventilatieverslaggeving en veiligheidscoördinatie.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u een specifiek project? Wij zijn steeds beschikbaar om uw vragen te beantwoorden of uw project samen te bespreken.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

ANTWERPEN

Regio AntwerpenHeist-op-den-BergMechelenLierTurnhoutGeelMolTurnhoutBrasschaat

BRUSSEL

Regio BrusselAnderlecht

OOST-VLAANDEREN

Regio Oost-VlaanderenAalstGentSint-Niklaas

WEST-VLAANDEREN

Regio West-VlaanderenBruggeKnokkeKnokke HeistKortrijkMiddelkerkeNieuwpoortRoeselareOostendeWaregemTielt

VLAAMS-BRABANT

Regio Vlaams-BrabantLeuven

LIMBURG

Regio LimburgHasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte