Studiebureau Knokke

Vinco Engineering is een studiebureau in Knokke, gespecialiseerd in de bouwsector. Een bouwproject starten is geen sinecure. Er zijn heel wat regelingen en wetgevingen waar u rekening mee dient te houden. Zelfs nog voor de eerste graafwerken van start gaan, moeten er een aantal zaken gecontroleerd worden. Hiervoor doet u best beroep op een expert.

U kan bij ons terecht voor het totaalpakket aan studies die nodig zijn om uw bouwproject een vliegende start te geven.

Studiebureau technieken Knokke

Door juiste technieken toe te passen, zorgt u ervoor dat uw woning aan de eisen en normen voldoet van de overheid. Bovendien zorgt een goed uitgewerkt plan voor een hoog rendement en een vlekkeloze adaptatie van deze technieken in uw bouwproject.

Vinco Engineering voorziet voor uw project al de nodige studies ivm:

Al de studies worden uitgewerkt in technische plannen voor de verschillende voorzieningen in uw gebouw. Deze nauwkeurige plannen garanderen de veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid van uw project.

-> Vraag nu uw offerte

Studiebureau stabiliteit Knokke

Stabiliteit is een must! Laat voor de aanvang van de werkzaamheden een stabiliteitsstudie uitvoeren, zodat u en uw werknemers veilig aan de slag kunnen.

Onze stabiliteitsingenieurs starten met een onderzoek naar de draagkracht van de bodem. Nadien werken ze gedetailleerde plannen uit voor de funderingen, muren en constructies van uw pand.

Vinco Engineering is gespecialiseerd in het berekenen en uitwerken van stabiliteitsstudies ongeacht het soort constructie. Of u nu kiest voor een houtskeletbouw, betonbouw of staalbouw, wij zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details klopt.

-> Vraag nu uw offerte

Kies voor de expertise van een ervaren studiebureau bouw

Vinco Engineering studiebureau Knokke adviseert en begeleidt u bij het ganse bouwtraject. Onze ingenieurs volgen de aanpassingen in de wetgeving op de voet op zodat de informatie die u van ons ontvangt steeds betrouwbaar en up-to-date is.

Naast de studies voor stabiliteit en technieken kan u ook bij ons terecht voor:

-> Vraag nu uw offerte

Reken op de kennis van een ervaren team ingenieurs voor uw  bouwproject in Knokke. Dankzij de juiste studies en een accurate planning voorkomt u problemen en zorgt u ervoor dat alles vlot en veilig verloopt én op tijd opgeleverd kan worden.

Vraag nu uw offerte aan

Wij zijn actief in deze regio’s

ANTWERPEN

Regio AntwerpenHeist-op-den-BergMechelenLierTurnhoutGeelMolTurnhoutBrasschaat

BRUSSEL

Regio BrusselAnderlecht

OOST-VLAANDEREN

Regio Oost-VlaanderenAalstGentSint-NiklaasNinove

WEST-VLAANDEREN

Regio West-VlaanderenBruggeKnokkeKnokke HeistKortrijkMiddelkerkeNieuwpoortRoeselareOostendeWaregemTielt

VLAAMS-BRABANT

Regio Vlaams-BrabantLeuven

LIMBURG

Regio LimburgHasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte