Veiligheidscoördinator Aalst

Ieder bouwproject waar meer dan één aannemer aan het werk is, vereist de aanstelling van een veiligheidscoördinator. Of de aannemers gelijktijdig of achtereenvolgens hun werkzaamheden uitvoeren, is onbelangrijk. Heeft u bouwplannen of renovatieplannen in de provincie Oost-Vlaanderen? Neem dan contact op met Vinco Engineering veiligheidscoördinator Aalst. Wij zijn een ingenieursbureau, gespecialiseerd in de bouwsector. Voor een complete analyse, verslaggeving en opvolging van uw bouwproject is Vinco Engineering de perfecte partner.

De taken van een veiligheidscoördinator

Wanneer u in zee gaat met een erkend en betrouwbaar veiligheidscoördinator in Aalst, kunt u rekenen op een uitgebreid takenpakket dat u met een gerust gevoel kunt overlaten aan uw bouwpartner. Vinco Engineering veiligheidscoördinator Aalst zorgt voor de complete analyse en opvolging van alle aspecten die met de veiligheid en gezondheid van uw werknemers en experts te maken hebben.

  • Opstellen van een gezondheids- en veiligheidsplan
  • Coördinatiestructuur uitwerken voor grote projecten
  • Analyse en markering van de kritieke en risicovolle fases tijdens de werkzaamheden
  • Werfbezoek tijdens de kritieke fases
  • Postinterventiedossier met alle details bij de oplevering van het project

-> Vraag nu uw offerte

Is een veiligheidscoördinator verplicht in Aalst?

Het aanstellen van een erkend veiligheidscoördinator is verplicht in heel België vanaf het moment dat er meer dan één aannemer werken uitvoert op de werf. De aannemers kunnen gelijktijdig werkzaamheden uitvoeren, maar ze kunnen elkaar ook opvolgen. Deze wetgeving is van toepassing voor alle bouwprojecten en renovatieprojecten voor residentiële en niet-residentiële gebouwen.

Voor projecten waarbij u beroep doet op één aannemer bent u niet verplicht om een coördinator voor de veiligheid aan te stellen, maar we raden aan om dit wel te doen. Een veiligheidscoördinatie besteed aandacht aan de gezondheid en veiligheid van uw personeel. Het is essentieel om hiervoor een erkende veiligheidscoördinator aan te stellen, hiervoor kan u rekenen op de professionele ervaring van een veiligheidscoördinator in Aalst om alle kritieke aspecten van de procedure nauwkeurig onder de loep te nemen.

-> Vraag nu uw offerte

De voordelen van een ervaren veiligheidscoördinator

Een ervaren en deskundige veiligheidscoördinator heeft meer te bieden dan enkel de verplichte veiligheidsaspecten die bij uw bouwproject aan bod komen. Vinco Engineering veiligheidscoördinator Aalst heeft een ruime ervaring met verschillende bouwprojecten en alle valkuilen die daarbij horen. U kunt ook beroep doen op de andere diensten die we aanbieden in ons totaalpakket voor de bouwsector.

Zo kunt u tijdens de planning van uw project een stabiliteitsstudie laten uitvoeren. Ook een uitgebreide studie van de optimale bouwtechnieken biedt u meer zekerheid over de juiste en voordeligste technieken. Een goede analyse en planning zorgt ervoor dat u het bouwproject op kortere tijd veilig kunt opleveren.

-> Vraag nu uw offerte

Zorg voor een goede veiligheid en gezondheid op de werkvloer

Vinco Engineering veiligheidscoördinator Aalst garandeert een grondige analyse van alle risicovolle fases tijdens de bouwprocedure. Op die manier kunt u op uw beurt een veilig en gezonde werkomgeving aanbieden aan uw werknemers, experts en partners.

We streven ten alle tijden naar een vlotte en efficiënte afwerking van ieder bouwproject. Zorg ervoor dat u in die procedure de werkomstandigheden van uw werknemers niet uit het oog verliest. Een gedreven en erkende veiligheidscoördinator helpt u hierbij!

-> Vraag nu uw offerte

Vinco Engineering bouwpartner en veiligheidscoördinator Aalst

Ons ingenieursbureau is gespecialiseerd in de volledige planning, analyse, opvolging en verslaggeving voor de bouwsector. Door in zee te gaan met een ervaren ingenieursbureau dat al deze taken voor u afhandelt, kiest u voor een vlotte en makkelijke samenwerking. Dankzij onze totaalservice kunt u al deze taken uitbesteden aan één partner die op de hoogte is van alle details betreffende uw specifieke project.

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio AntwerpenMechelen

Brussel

Regio Brussel

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst – GentSint-Niklaas

West-Vlaanderen

Regio BruggeKnokke-HeistKortrijkMiddelkerkeOostende –  RoeselareWevelgem

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Limburg

Regio Hasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte