Studiebureau Oost-Vlaanderen: Vinco Engineering

Vinco Engineering is een gespecialiseerd ingenieursbureau met jarenlange ervaring in de bouwsector. We hebben een ruime expertise met het opstellen en uitvoeren van bouwkundige studies, zoals stabiliteitsstudies en studies van de toepaste bouwkundige technieken. Bij Vinco Engineering studiebureau Oost-Vlaanderen kunt u terecht voor een totaalpakket aan studies voor bouwprojecten.

Plant u een bouwproject in de provincie Oost-Vlaanderen? Omring u door een team van specialisten en wees voorbereid op voorzienbare problemen. Een uitgebreide set bouwkundige studies zorgt ervoor dat u goed geïnformeerd bent en projecten sneller tot een goed einde kan brengen. Bekijk zeker even onze referenties om onze voorgaande projecten te zien.

Ingenieursbureau stabiliteit Oost-Vlaanderen

Onze ingenieurs hebben ervaring met essentiële studies in verband met de stabiliteit van gebouwen.

We voorzien u van een compleet en diepgaand dossier betreffende de stabiliteit en fundering van uw bouwproject. Eerst wordt de stabiliteit van de bodem onderzocht, waarna we u kunnen voorzien van een gedetailleerd funderingsadvies. Ook de stabiliteit van de constructie wordt tot in de kleinste details uitgewerkt, ongeacht of het om een betonbouw, houtskeletbouw of staalbouw constructie gaat.

-> Vraag nu uw offerte

Bouwkundig studiebureau toegepaste technieken

Ieder bouwproject wordt voorzien van een aantal toegepaste bouwtechnieken om de benodigde faciliteiten te integreren. Vinco Engineering biedt een uitgebreid aanbod aan bouwkundig studies voor moderne bouwtechnieken.

-> Vraag nu uw offerte

Goed geïnformeerd met Vinco Engineering studiebureau Oost-Vlaanderen

Dankzij een uitgebreid dossier aan bouwkundige studies gaat u goed geïnformeerd van start met de bouwwerken. Ons team van ervaren ingenieurs voorziet u van alle data en informatie die u nodig heeft om uw aannemers snel van start te laten gaan. Door het uitvoeren van een uitgebreide reeks studies bent u voorbereid op alle voorzienbare problemen en kunt u handig inspelen met de juiste documentatie.

U kunt bij Vinco Engineering ook terecht voor bouwkundige verslagen en tests, zoals EPB verslaggeving, blowerdoortests en veiligheidscoördinatie. Bent u op zoek naar een ervaren ingenieursbureau om uw bouwplannen te bespreken of wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

-> Vraag nu uw offerte

Wij zijn actief in deze regio’s

ANTWERPEN

Regio AntwerpenHeist-op-den-BergMechelenLierTurnhoutGeelMolTurnhoutBrasschaat

BRUSSEL

Regio BrusselAnderlecht

OOST-VLAANDEREN

Regio Oost-VlaanderenAalstGentSint-Niklaas

WEST-VLAANDEREN

Regio West-VlaanderenBruggeKnokkeKnokke HeistKortrijkMiddelkerkeNieuwpoortRoeselareOostendeWaregemTielt

VLAAMS-BRABANT

Regio Vlaams-BrabantLeuven

LIMBURG

Regio LimburgHasselt

Een aanrader om mee samen te werken!

Familie Verdoodt – Penne
Vraag nu uw offerte